Dames Merk kleding Outlet,Dames Schoenen,Heren Schoenen, Heren Mode T-shirts Korting

Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wanneer de levering adres dat niet kan worden gewijzigd. We kunnen niet een bericht zodra de bestelling is verwerkt sturen. Om deze redenen, neem dan contact op met de persoon die een pakket levering door u opgegeven adres zal ondertekenen. Als u niet de tijd, neem dan contact op met de koerier en ze een kaart vertrekken. Dan kunt u een afspraak naar een andere dag te bellen of in ontvangst nemen van uw goederen in een lokaal magazijn.

Houdt u er rekening mee dat als u verplicht bent om het product door het ontwerp van wet te houden, ben je verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging van je bent. Dus, als er geen sprake is, raden wij u aan een lokale of in de omgeving aanwijzingen beheren en krijg je het vertrouwen om het pakket repository vrij te geven.

teruggavebeleid
Alleen volle prijs of ten minste één product in de koers van gratis verzending.

Om de volledige prijs product terug te sturen, in dit geval, de klant is verantwoordelijk voor alle transport en handling.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Als u niet tevreden bent met welke reden dan ook, stuur dan 30 dagen vanaf de datum van aankoop. Alle schoenen kunnen in de originele staat worden beschreven, is er geen slijtage en aflossing niet gemerkt, in de originele verpakking, en gebruik de "return". Uw rendement zal worden verwerkt door een creditcard terugbetalingen.

Als u een verschillende grootte, kleur, en probeerde ook andere producten in plaats van de bestelling moet zo snel mogelijk te zorgen dat ze beschikbaar zijn, volg dan de restitutie die je niet nodig om de terugkeer proces terug te keren.

Back
auteursrecht ©2017 www.wijnbestellenbezorgen.nl Dames Schoenen,T-shirts,Beste trui groothandel online,Heren shorts
Neem contact met ons,Levering en retourneren